avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vatamare corporala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vatamare corporala

buna. am aproape doi ani de cand am fost lovit am 15 zile de ingrijiri medicale si masina distrusa insa nu am fost chemat macar la parchet.... e posibil ca, sa se dea neinceperea urmariri penale faca ca eu sa fiu anuntat sau despagubit?
Cel mai recent răspuns: aurel79 , utilizator 19:34, 23 Iulie 2014
Deouneti la Parchet o cerere prin care solicitati sa vi se comunice stadiul cercetarilor in dosar.
La sfatul pertinent dat de dl. Cioan, as adauga ca daca nu faceti nici un demers, fapta se va si prescrie, asa ca nu veti mai putea solicita despagubiri decat in instanta civila, ceea ce inseamna ca veti achita taxe de timbru.
dar in cat timp se prescrie fapta?
In 3 ani de la data producerii accidentului.
In dosar se cunoaste autorul faptei?

Alte discuții în legătură

Depistat in trafic conducand un autoturism avand permisul retinut pana la terminarea cercetarilor penale stanciud89 stanciud89 pe 15feb.2012 am cumparat un autoturism marca [editat] cu numere de italia,cu act de vanzare cumparare legal,pe 3martie2012 am fost oprit in trafic de catre ... (vezi toată discuția)
Accident rutier saurelia saurelia fratele meu a avut un accident in care a lovit usor 2 persoane.acestea au refuzat sa fie vduse de el la spital si totodata si spitalizarea, dar au innaintat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. acum 3 ani am fost martor la un accident, in care ... Angelo29 Angelo29 Buna ziua. Acum 3 ani am fost martor la un accident, in care o persoana fara permis si care consumase alcool a lovit mai multe masini in zona in care locuiesc ... (vezi toată discuția)