buna. am aproape doi ani de cand am fost lovit am 15 zile de ingrijiri medicale si masina distrusa insa nu am fost chemat macar la parchet.... e posibil ca, sa se dea neinceperea urmariri penale faca ca eu sa fiu anuntat sau despagubit?
totusi nu a fost accident.. pt k am fost lovit cu un tapoi in cap si in masina... eu cred ca, dupa cum merg lucrurile el e ajutat de cineva...
da.. insa au fost doi iar unu din ei a zis ca a fost singur, a luat pe el, deoarece mai are cateva dosare si e pregatit pt am merge la puscarie..., celalat a zis ca era in alta parte si a pus doi martorii falsi care au declarat ca era cu el.. insa si eu am doi martori care lau vazut cum mau lovit..
Bine ca macar se cunoaste autorul faptei, deci ar fi trebuit ca pana acum sa fiti solicitat pentru a da declaratii. Termenul de prescriptie a fost comunicat de dl.Cyan, asa ca luati masuri si trimiteti catre parchet cererea prin care solicitati sa cunoasteti in ce stadiu se afla cercetarile din dosarul respectiv (trebuie sa cunoasteti numarul de dosar).
da.. normal sunt 20 luni... uneori uit d dosar, la noi e un orasel mai mic, nu am vrut sa ma implic prea tare sa se zica, ca umblu dupa banii lui.. am lasat legea si organele sa faca cum stiu.. insa mi se pare ciudat sa treaca asa mult timp si sa nu fiu chemat macar la o discutie..
Accident rutier
saurelia
fratele meu a avut un accident in care a lovit usor 2 persoane.acestea au refuzat sa fie vduse de el la spital si totodata si spitalizarea, dar au innaintat ... (vezi toată discuția)