avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere

Buna seara.As vrea sa ma lamuriti cu un caz o persoana a dat pentru permis in Portugalia in orasul Torres Vedras dar intre timp sa mutat in spania cum poate afla cand ii vine permisul pentru ca el are mutatie in portrugalia doar ca acum sa mutat in spania in cat timp primeste permisul pe data de 31 iunie ia dat talonul care poate conduce pana ii vine permisul si inca ceva el daca ramane in spania poate conduce cu permis de portugalia ca alte `persoane ia spus ca poate conduce doar in tara unde da de permis
Ultima modificare: Joi, 24 Iulie 2014
Vasilica-Irina, utilizator
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 00:40, 24 Iulie 2014
daca isi face rezidenta in Spania, da, trebuie sa ceara recunoasterea permisului din Portugalia in Spania...daca e doar turist sau sta temporar in Spania, atunci nu e cazul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de munca in spania roberta85 roberta85 Ma poate lamuri si pe mine cineva cum anume pot obtine un permis de munca in spania? ce acte imi trebuie sau ce anume trebuie sa fac.? Va multumesc (vezi toată discuția)
Retinere permis art31, neinmatricularea in termen de 90 de zile, a unei masini cu nr straine cercel gabriel cercel gabriel In data de 02.02.2010 am fost oprit de catre politia din Pitesti, mi-au cerut actele la control, motivul opririi fiind nefolosirea luminii de intalnire la ... (vezi toată discuția)
Obligat de legi, din 2002 detin doua permise de conducere, romanesc si spaniol cuziamusia cuziamusia In 1990 am obtinut in mod legal-prin examen- permis de conducere romanesc. in 2001 am emigrat in Spania unde legile spaniole (dupa obtinerea statului de ... (vezi toată discuția)