avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Contributii reparatie acoperis
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Contributii reparatie acoperis

Am si eu o nelamurire. Stau la parterul unui bloc cu un singur etaj, acum se doreste acoperirea acestuia, eu cat ar trebui sa pun daca stau la parter?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 20:25, 24 Iulie 2014
Buna ziua,
TOATE apartamentele, indiferent de nivelul la care sunt amplasate, sunt coproprietare in parti egale ale acoperisului si suporta in parti egale costurile de reparatii.
Costul reparatiei se repartizeaza proportional cu cota-parte indiviza (adica in functie de suprafata utila).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acoperis bloc anna14 anna14 Buna seara! Locuiesc la bloc si am o mare nelamurire.Cum se calculeaza suma care-mi revine de plata in cazul ridicarii unui acoperis? Mentionez ca sunt cate 3 ... (vezi toată discuția)
Administratie locatari nelu78d nelu78d buna ziua,am si eu o mica nelamurire daca exista cineva care ma poate ajuta sau indruma unde ma pot informa.Problema mea este urmatoarea locuiesc intr-un bloc ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! aș dori sa vă întreb. În cazul in care se renoveaza ... oanal1234 oanal1234 Buna ziua! Aș dori sa vă întreb. În cazul in care se renoveaza acoperisul unui bloc cu 3 etaje , etajele 2, 1 si parter ce procent vor achita din costul ... (vezi toată discuția)