avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Cum pot sti daca cererea mea a fost primita de catre ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Cum pot sti daca cererea mea a fost primita de catre CEDO

buna ziua am nevoie de un raspuns urgent va rog,un urma cu o luna am trimis o plangere catre cedo insa nu am primit nici un raspuns,nu am puso cu confirmare de primire si imi fac griji deoarece in august imi exspira cele sase luni,insa am acel bilet in care am trimeso recomandata va rog datimi un sfat ce pot face in acest caz multumesc.
Cel mai recent răspuns: sandras3 , utilizator 18:10, 25 Iulie 2014
Stimat forumist,

CEDO vă va comunica primirea scrisorii dvs maxim 6 luni, după uzanțe.

Cu stimă.
multumes pt raspuns deci nu e nevoie a trimite din nou cu bilet de confirmare,as mai avea o intrebare cedo poate grabi lucrurile in cazul in care situatia mea este mai dificila deoarece sunt acuzata penal si definitv,fara nicio proba concreta asupra mea si doar declaratile organelor care ma acuza.voi exsplica pe scurt am fost gasita pe un teren la lucru acolo sar fi gasit o substanta ,iar organele ma acuza ca ma indreptam spre acel loc asta e singurl lucru cu care am primit o pedeapsa ,chiar daca nu am mai avut probleme niciodata cu legea .PS ma aflu in italia si sunt la domiciliu si inca ceva ce sanse pot avea in acest demers.MULTUMESC
Stimat forumist,

Cazurile de urgentare a procedurilor CEDO sunt cu totul excepționale, nu văd, deci, ca având șanse de succes o astfel de cerere.

Cu stimă.
Multumesc pt raspuns imi cer scuze ca abuzez de amabilitatea DV insa as vrea sa stiu ce documente trebuiau trimise deoarece am trimes doar decizile judecatorilor insotita de plangerea mea in care am exsplicat cum sa petrecut faptele mentionez ca in acest dosar sunt multe nereguli deoarece organele se contazic ei insasi,daca trimet si aceste documente cedo nu ia in considerare si lipsa probelor concrete.si acest proces sa desfasurat doar in baza,nu credem ca,x e nevinovata,multumesc din suflet pt timpul acordat cu respect.
Stimat forumist,

La Curtea Europeană se trimit toate actele necesare. Dacă nu trimiteți toate actele, Curtea ar putea să nu vă analizeze cererea.

Care sunt acestea, însă, vă dați seama nu am cum să știu, necunoscând cauza. Trimiteți, deci, tot ce ar putea fi relevant în susținerile făcute de dvs.

Cu stimă.

Alte discuții în legătură

Raspuns de la cedo - caracterul oficial matekevin matekevin Buna ziua. Am depus o plangere la CEDO, dar nu am primit confirmare de primire si dirct un raspuns din partea lor ca nu a fost indeplinite conditiile de ... (vezi toată discuția)
Raspuns cedo asaafostsafie asaafostsafie buna ziua am trimis la cedo o plangere din septembrie 2013 si nu am primit decat confirmarea de primire .unde pot afla mai multe despre dosar ? (vezi toată discuția)
Admisibilitate cedo CBN90 CBN90 In urma cu doi ani mama mea a depus o petitie la CEDO pentru incalcarea dreptului la un proces echitabil,mama mea a decedat in urma cu cateva saptamani si ... (vezi toată discuția)