avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Respingere dosar concurs
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Respingere dosar concurs

-Pentru a fi cat mai succint,am o nelamurire: Ce data este luata in considerare, pt.a putea participa la un concurs pt. ocuparea unei functii intr-o institutie publica,ca vechime minima - data depunerii dosarului, sau data sustinerii examenului ? intre acestea fiind o diferenta de peste o luna. Mai exact la data depunerii dosarului,nu indeplinesc conditiile de vechime;la data inceperii concursului,le indeplinesc.
-Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:05, 24 Iulie 2014
Cautati pe situl institutiei Regulamentul privind organizarea şi desfăşurarea concursului pentru ocuparea funcţiilor vacante si vedeti ce scrie acolo. De obicei conditiile de participare la concursuri trebuie sa fie indeplinite la data depunerii dosarului.
Se ia in considerare data depunerii dosarului si nu data sustinerii examenului , ca data de indeplinire a conditiilor respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doctorand stagiar ionutz_vali1983 ionutz_vali1983 As dori sa stiu daca, in calitatea mea de doctorant stagiar, la o universitate de stat, conform legii educatiei aflate acum in vigoare, dupa sustinerii tezei ... (vezi toată discuția)
Angajare primarie ulterior oug 34/2009 aprov aprov Sunt angajat la o primarie din mediul rural pe postul de consilier al primarului(postul este contractual). Temporar am indeplinit, prin ordin al primarului, si ... (vezi toată discuția)
Modificare conditii specifice concurs contabil sef hp777 hp777 Buna ziua. Doresc sa stiu daca o institutie de aparare si ordine publica, care organizeaza un concurs de contabil sef are ca si conditii specifice pt. postul ... (vezi toată discuția)