Buna eu ma-m mutat in apartamentul soacrei cu sotia , sotia mai avand 3 surorii , mama lor decedase la surorii am dat o parte de bani fiecaruia am facut act la notar atat ca cedeaza partea lor de apartament se intamplase in urama cu 7 ani acum sunt in divort actele nu le mai gasesc ce pot face ? , are vreo valoare actul notar ?
Multumesc
Binenteles ca actul notarial are importanta. Cu acest document faceti dovada platilor efectuate precum si faptul ca la data respectiva erati casatoriti.
Trebuie sa va adresati biroului notarial unde s-au incheiat acele acte pentru a obtine din arhiva acelui birou copii legalizate dupa actele incheiate. Va trebui sa-i spuneti notarului numele partilor si data cand au fost incheiate.... macar anul ... si daca se poate si luna.... pentru a sti ce sa caute in arhiva. Sa aveti la dvs buletinul... si daca nu sunteti parte in act va justificati interesul prezentand macar o copie dupa certificatul de casatorie sau citatia pentru proces.
In privinta actelor semnate de surori si a efectelor pe care le produc... nu ma pot exprima pana nu stiu concret despre ce act este vorba.... adica modalitatea de "renuntare"..... in principiu... da, poate avea efect daca s-au transmis drepturile cu titlu oneros.
O zi minunata