avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act notarial
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act notarial

Buna eu ma-m mutat in apartamentul soacrei cu sotia , sotia mai avand 3 surorii , mama lor decedase la surorii am dat o parte de bani fiecaruia am facut act la notar atat ca cedeaza partea lor de apartament se intamplase in urama cu 7 ani acum sunt in divort actele nu le mai gasesc ce pot face ? , are vreo valoare actul notar ?
Multumesc
Binenteles ca actul notarial are importanta. Cu acest document faceti dovada platilor efectuate precum si faptul ca la data respectiva erati casatoriti.
Trebuie sa va adresati biroului notarial unde s-au incheiat acele acte pentru a obtine din arhiva acelui birou copii legalizate dupa actele incheiate. Va trebui sa-i spuneti notarului numele partilor si data cand au fost incheiate.... macar anul ... si daca se poate si luna.... pentru a sti ce sa caute in arhiva. Sa aveti la dvs buletinul... si daca nu sunteti parte in act va justificati interesul prezentand macar o copie dupa certificatul de casatorie sau citatia pentru proces.
In privinta actelor semnate de surori si a efectelor pe care le produc... nu ma pot exprima pana nu stiu concret despre ce act este vorba.... adica modalitatea de "renuntare"..... in principiu... da, poate avea efect daca s-au transmis drepturile cu titlu oneros.
O zi minunata
Daca drepturile s-au dobandit in timpul casatoriei... cam sunt comune... NU?
:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare ionut_marcel ionut_marcel sotul meu a cumparat un apartament ca bun propriu in timpul casatoriei cu mine cine-l mosteneste? intra si nepotii sotului? el nu are copii din casatoria ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire... s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. Buna ziua! Am constatat ca de multe ori \"mostenirile\" iti provoaca mai mult batai de cap decat bucurii, asa ca as dori sa va rog, daca ma poate lamuri si pe ... (vezi toată discuția)
Vanzare dupa succesiune catalinu catalinu Buna ziua, In primul rand imi cer scuze daca subiectul meu a mai fost discutat.... Situatia mea este urmatoarea.... In urma cu aproape 2 ani socrul meu ... (vezi toată discuția)