avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Propire pe toate veniturile
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Propire pe toate veniturile

am primit o instiintare de la un executor judecatoresc precu ca mi-au fost blocate toate veniturile mobile,adica pensia in totalitate conf art b782 din noulcod de procedura civila,hotarare data pe 09.04 2014.Eu am fost intiintat pe 23.07 2014.Aveam propire si inainte pe 1/3 din pensie dar acum am inteles ca mi-o opresc pe toata!va rog sa ma ajutati cu o sugestie!
Cel mai recent răspuns: florinjalaboi , utilizator 18:01, 24 Iulie 2014
In cazul in care mai multi creditori urmaresc acelasi debitor pentru mai multe creante, poprirea poate fi infiintata pentru o cota de 1/2 din veniturile obtinute, nu pot sa va puna poprire pe intregul venit.
in adresa de propire asa scrie,iar in art 782 din noul cod de procedura civila nu spune nimic de 1/3 sau 1/2.Asta ma ingrijoreaza!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe indemnizatia pentru ccc sau greseala de virament bancar? aris80 aris80 Buna ziua, Am primit prin posta in data de 08.08.2014(data de pe plic ) o decizie din iulie 2014 de suprapunere Icc cu alte venituri.(pe anul 2013) Conform ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu de la 3 banci gabriela_1986 gabriela_1986 Am primit o instiintare de poprire pe salariu pentru un angajat care mai are deja 2 popriri. Este vorba de 3 credite contractate de la banci diferite, in ... (vezi toată discuția)
Poprire pe o suma mult mai mare decat datoria ioanavarga ioanavarga Buna ziua, Am aflat saptamana trecuta cu stupoare ca banca mi-a blocat toate conturile pentru o datorie de 6000 lei pe care as fi avut-o la contributiile de ... (vezi toată discuția)