avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificatul de urbanism
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificatul de urbanism

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: daca am un certificat emis in scopul demolare casa veche, construire locuinta P+M si racord utilitati, pot construi si un garaj alipit de locuinta, sau trebuie sa cer alt certificat de urbanism?
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 16:39, 25 Iulie 2014
V-am raspuns deja; cred ca ati deschis aceasta discutie de doua ori!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificatul de urbanism dianasandu dianasandu Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: daca am un certificat emis in scopul demolare casa veche, construire locuinta P+M si racord utilitati, pot construi si un ... (vezi toată discuția)
Constructie pe calcan sapporo sapporo buna seara stimati domni, sunt ff nou pe adcest forum si il gasesc deosebit de decent si de frecventat de oameni care chiar cunosc elementele legate de ... (vezi toată discuția)
Certificat de urbanism si oug 7/2011 andreea_ec andreea_ec Buna ziua! Am un teren de 650 mp intravilan in Iasi pe care vreau sa imi construiesc o casa P+M. Pe acest teren este o casa batraneasca. Mentionez ca zona ... (vezi toată discuția)