avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Certificatul de urbanism
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Certificatul de urbanism

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: daca am un certificat emis in scopul demolare casa veche, construire locuinta P+M si racord utilitati, pot construi si un garaj alipit de locuinta, sau trebuie sa cer alt certificat de urbanism?
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 16:24, 25 Iulie 2014
Parerea mea este ca va trebuie si pentru garaj un certificat de urbanism, urmat de o autorizatie de constructie! Nu cred ca, in cazul dvs. este vorba de o constructie provizorie ptr a nu mai va fi necesar certificatul+autorizatia respectiva!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificatul de urbanism dianasandu dianasandu Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: daca am un certificat emis in scopul demolare casa veche, construire locuinta P+M si racord utilitati, pot construi si un ... (vezi toată discuția)
Constructie pe calcan sapporo sapporo buna seara stimati domni, sunt ff nou pe adcest forum si il gasesc deosebit de decent si de frecventat de oameni care chiar cunosc elementele legate de ... (vezi toată discuția)
Constructia unei case mici Ramona 2009 Ramona 2009 buna.Am cumparat acum 3 ani a casa 138mp cu constructie de 37 mp.Deoarece casa era veche am hotarat sa construim alta,dar din pacate am dat peste un arhitect ... (vezi toată discuția)