Am avut o aventura de cateva ore cu o fata. As dori sa stiu , in cazul in care m-ar fi acuzat de viol in cat timp venea politia la usa la mine? La fel ca si in dosarele de lovire si alte violente? cand trimit citatie in 2-3 saptamani ?
inainte de toate, se da buna seara!... in al doilea rand, daca stiti ca ati fortat aceea fata sa faca cu dvs sex fara voia ei, ar trebui sa faceti tot posibilul sa va impacati cu ea, sa i cereti iertare si eventual sa o despagubiti material ptr trauma suferita...nu mergeti pe ideea sa vina politia la dvs la usa sa va puna catuse...
Va inteleg ca sunteti curios, aveti probleme... dar nu sunteti in fata blocului si vorbiti cu prietenii dvs. Ma gandesc, asa ca un mic respect, cand va adresati unor necunoscuti cu o problema, sa aratati si educatia care vi s-a dat. Cuvintele de bine aduse respectivei nu reprezinta nimic legal.
In legatura cu raspunsul... faptul ca ati intretinut relatii sexuale cu o persoana, avand consimtamantul acesteia, nu constituie infractiunea de viol. In al doilea rand, este foarte greu pentru dumneaei sa demonstreze faptul ca a fost fortata daca nu are nicio rana, vreun semn ca nu a dorit s.a.
Umbla cu foarte multi interlopi, e posibil ca unul s-o raneasca/bruscheze un pic, ca mai apoi sa ma poata acuza pe mine?
Cu alte cuvinte se culca de buna voie cu mine, un prieten o bate un pic...apoi se duce la IML apoi la politie , acolo vin 2-3 prieteni care sa zica ca au vazut-o plangand in fata blocului meu ...si uite asa acuzatia de viol?
Intrebarea dvs. se incadreaza la "ghici si castigi"? Este posibil orice, daca dvs. sustineti ca domnisoara are o moralitate indoielnica si frecventeaza anumite cercuri.
Cred ca totusi nu trebuie sa va faceti griji in sensul acuzatiei de viol, din moment ce a fost doar un act intim liber consimtit.