avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Posibila acuzatie de viol
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Posibila acuzatie de viol

Am avut o aventura de cateva ore cu o fata. As dori sa stiu , in cazul in care m-ar fi acuzat de viol in cat timp venea politia la usa la mine? La fel ca si in dosarele de lovire si alte violente? cand trimit citatie in 2-3 saptamani ?
inainte de toate, se da buna seara!... in al doilea rand, daca stiti ca ati fortat aceea fata sa faca cu dvs sex fara voia ei, ar trebui sa faceti tot posibilul sa va impacati cu ea, sa i cereti iertare si eventual sa o despagubiti material ptr trauma suferita...nu mergeti pe ideea sa vina politia la dvs la usa sa va puna catuse...
Nu am fortat-o a facut-o de buna...doar ca e asa cam ..... respectiva...

Editat de moderator simonette12- motiv pct.2.2 din Regulament
Ultima modificare: Vineri, 25 Iulie 2014
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Va inteleg ca sunteti curios, aveti probleme... dar nu sunteti in fata blocului si vorbiti cu prietenii dvs. Ma gandesc, asa ca un mic respect, cand va adresati unor necunoscuti cu o problema, sa aratati si educatia care vi s-a dat. Cuvintele de bine aduse respectivei nu reprezinta nimic legal.

In legatura cu raspunsul... faptul ca ati intretinut relatii sexuale cu o persoana, avand consimtamantul acesteia, nu constituie infractiunea de viol. In al doilea rand, este foarte greu pentru dumneaei sa demonstreze faptul ca a fost fortata daca nu are nicio rana, vreun semn ca nu a dorit s.a.
Ultima modificare: Joi, 24 Iulie 2014
CryTeK, utilizator
Umbla cu foarte multi interlopi, e posibil ca unul s-o raneasca/bruscheze un pic, ca mai apoi sa ma poata acuza pe mine?

Cu alte cuvinte se culca de buna voie cu mine, un prieten o bate un pic...apoi se duce la IML apoi la politie , acolo vin 2-3 prieteni care sa zica ca au vazut-o plangand in fata blocului meu ...si uite asa acuzatia de viol?
Ultima modificare: Joi, 24 Iulie 2014
uty987, utilizator
Intrebarea dvs. se incadreaza la "ghici si castigi"? Este posibil orice, daca dvs. sustineti ca domnisoara are o moralitate indoielnica si frecventeaza anumite cercuri.
Cred ca totusi nu trebuie sa va faceti griji in sensul acuzatiei de viol, din moment ce a fost doar un act intim liber consimtit.

Alte discuții în legătură

Doresc sa știu, dacă ești reclamat de cineva ca te cerți ... Anda303 Anda303 Doresc sa știu, dacă ești reclamat de cineva ca te cerți sau altceva, politia are voie sa vina sa te ia forțat la Obregia, amenințând ca pun cătușe ... (vezi toată discuția)
Bună seara. vin cu următoarele câteva întrebări și probleme. ... Madalina2285 Madalina2285 Bună seara. Vin cu următoarele câteva întrebări și probleme. Prietenul meu a fost găsit ca și complice la viol, lovire și alte violete. În urma ce ... (vezi toată discuția)
Probleme vecini asociatie de proprietari delia_cj delia_cj Buna ziua. Ma confrunt cu o situatie foarte neplacuta si extrem de deranjanta pentru mine. Am o vecina care are apartamentul chiar sub al meu care vesnic e ... (vezi toată discuția)