avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Doresc sa știu, dacă ești reclamat de cineva ca te ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Doresc sa știu, dacă ești reclamat de cineva ca te cerți ...

Doresc sa știu, dacă ești reclamat de cineva ca te cerți sau altceva, politia are voie sa vina sa te ia forțat la Obregia, amenințând ca pun cătușe dacă nu vii și sa te interneze forțat dacă nu e agresiune în acel moment, sa bata la ușa de s o rupă și sa sune toată ziua, persoana fiind și depresiva și cu inima s o sperie? Te pot ridica forțat în ce caz și sa spargă ușa.?

Alte discuții în legătură

Dosar penal pt violenta în familie făcute de o persoana care ... Anda303 Anda303 Bună ziua, locuiesc cu ruda de 82 ani care constant în ultimul an îmi face rău, spunând ca vrea sa ma scoată din casa, și ma amenință deși s bolnava ... (vezi toată discuția)
Posibila acuzatie de viol uty987 uty987 Am avut o aventura de cateva ore cu o fata. As dori sa stiu , in cazul in care m-ar fi acuzat de viol in cat timp venea politia la usa la mine? La fel ca si in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua scurt și la obiect. suni la poliție pt un furt , ... Infinit32 Infinit32 Buna ziua scurt și la obiect. Suni la poliție pt un furt , vine agentul constata etc coboară din casa iar apoi mă sună să mă aresteze tot pe mine am ... (vezi toată discuția)