avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal pt violenta în familie făcute de o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal pt violenta în familie făcute de o persoana care ...

Bună ziua, locuiesc cu ruda de 82 ani care constant în ultimul an îmi face rău, spunând ca vrea sa ma scoată din casa, și ma amenință deși s bolnava ca cheamă politia doar când ma vede, sa ies afara, dar apoi îmi cere sa i fac cumpărături, medicamente, ultima data a dat cu pumnii în ușă și s a izbit ca abia mai sta în picioare, lovind se cu gura și sarma de la proteza a rănit o și i curgea sânge, a profitat și a ieșit afara țipând ca o bat, lucru care l face des. A fost chemata politia, lumea văzând o asa a zis ca eu am bătut o, politia m a încătușat, bruscat, m a dus la secție și apoi la control Obregia, am stat cu cătușe 4 ore, am răni. Fără sa fac nimic. Ieri am aflat ca am și dosar penal deschis pt violenta în familie, pe minciunile spuse de ea constant la politie. M am îmbolnăvit de depresie și inima stand în stres ca pt orice cheamă politia, nu vrea sa fie consultata de psihiatru sau medic și eu sufăr.
Doresc sa știu acum ce ma așteaptă, e cuvântul ei contra la al meu, ce au văzut vecinii și ce a spus la politie e fals face din răutate sa ma scoată din casa. Ce va urma, ce sa fac, totuși eu nu fac nimic, ea nu i consultata, a doua zi spune ca nu și aduce aminte de nimic. Voi fi sancționată, închisă, eu s pensionara pe caz de boala și m am trezit cu dosar penal pt crizele ei constante. Am fost și umita de politie și m au văzut cu cătușe toți vecinii, as pleca dar nu am unde, e și casa mea. Când declara nu știe ce declara. Mi e frica sa întru în camera ei ca face o criza și începe sa sune vecini sau politie. Eu n am voie sa ma enervez.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Decembrie 2022
Anda303, utilizator
Cel mai recent răspuns: Anda303 , utilizator 12:31, 16 Decembrie 2022
De fapt pe scurt vreau sa știu care s consecințele, la ce ne așteptăm și cum poate fi închis dosarul fără amenzi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

PoliȚiŞti corupȚi sau nu??? Young Man from Europe Young Man from Europe [b]Este normal sa fii internat cu forta la psihiatrie fara sa ai probleme psihice? [/b] Indiferent ca e contraventie/penal un lucru savarsit nu mi se pare ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva unui politist ContSters368313 ContSters368313 Buna ziua, Pe data de 12 aug 2015 in drum spre casa trec pe rosu cu bicicleta si din spate la aprox 500 m ma claxoneaza cineva de la politia locala. Opresc, ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu politie +mascati rmilan2011 rmilan2011 buna ziua tuturor am avut parte de o experienta foarte neplacute in urma cu ceva timp. in jurul orelor 6 dimineata am auzit bubuituri in usa,am sarit ca ars ... (vezi toată discuția)