Buna ziua,
Am incheiat o procura notariala pentru imputernicirea unei persoane in vederea incheierii actelor privind instrainarea unui teren, aceasta urmand a-mi da banii la incheierea vanzarii. Aceasta persoana a disparut de o saptamana, nu raspunde la telefoane. Cum pot anula procura si cum pot verifica daca a instrainat terenul. Specific faptul ca titlul de propietate original este la mine si nu stiu daca a facut actele cadasrtale.
Multumesc
Ce sa anunte la Cartea Funciara???? Atat timp cat exista o procura valabila pentru instrainarea terenului, vanzarea si incasarea sumei de bani se face legal !!! Ca dupa aceea persoana imputernicita nu mai restituie banii fostului proprietar e altceva, daca aveti dovezi ca v-a inselat, il puteti actiona in judecata. Si pentru ca aveti sentimentul ca persoana nu e de incredere, anulati imputernicirea !
La cadastru este necesara o copie legalizata a titlului de proprietate insa la vanzare notarul cere actul original , care este la dumneavoastra.
Poate ca omul a patit ceva si de aceea nu raspunde, sa nu fim fatalisti.
Imputernicire
constantin29
Buna ziua,am o imputernicire facuta de bunicul meu sa vand o propietate de a sa casa+teren,cartea funciara e facuta de 3 zile si o am la mine.Mai e nevoie si ... (vezi toată discuția)