avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract colectiv de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract colectiv de munca

sunt lucrator la o firma privata,in urma cu cateva zile am solicitat o copie dupa contractul colectiv de munca primind un raspuns raspicat (nu iti dau),ce pot face in aceasta situatie si cui ma pot adresa?
Cel mai recent răspuns: claudiu-iulian , utilizator 09:01, 25 Iulie 2014
un exemplar trebuie sa fie si la reprezentantii angajatilor afisat in loc accesibil tuturor daca nu reusiti nici prin ei sa obtineti o copie adresati-va ITM.
multumesc pentru informatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca gherghisandorina gherghisandorina buna seara! v-am scris ceva timp problema mea....si am s-o reamintesc putin...mentionasem ca am lucrat la un cazinou si seful de sala imi promisese ca-mi face ... (vezi toată discuția)
Carte de munca si contract de munca gatej cezar gatej cezar buna ziua eu lucram in bucuresti la o firma particulara. as dori sa aflu cumva urmatoarele: -daca contractul meu individual de munca a fost inscris -daca ... (vezi toată discuția)
Cerere atestat activitate daca nu mai sunt salariat w0lfshad3 w0lfshad3 Daca nu mai sunt salariat am dreptul sa primesc la cerere acest document? ART. 34 din Codul Muncii (5) La solicitarea salariatului angajatorul este ... (vezi toată discuția)