avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Intreprindere individuala factura neinregistrata
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Intreprindere individuala factura neinregistrata

Buna ziua,

Daca am uitat sa trec o factura de achizitie platita prin banca ,o cheltuiala pentru societate ,in registrul de incasari si plati ,am dat declaratiile ,perioada este de 2 ani ,ce pot sa mai fac in momentul de fata ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: marcucarolina , utilizator 14:40, 25 Iulie 2014
Valoare din chitanta de plata omisa o treceti la sfarsitul RJIP din anul respectiv. Se reface calculul pentru anul respectiv si sa depuneti D200 rectificativa. Va va veni apoi acasa o noua decizie de impunere cu eventuale diferente de impozit de recuperat sau de platit.
multumesc !
Daca ceea ce-am cheltuit,respectiv am cumparat aparatura si mobilier ptr.bucatarie restaurant,nu vreau sa le evidentiez ,incalc vre-o lege fiscala ?
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare facturi omise din 2013 in contabilitate kity2008 kity2008 problema grava....Va rog ajutor urgent! Am deschisa o inteprindere individuala (pfa) si am depus de curand formularul 200 - Declaratia privind veniturile ... (vezi toată discuția)
Chitante neinregistrate gabr gabr Imi cer scuze.nu m-am axprimat corect,am facturi intrate in gestiune in valoare aproximativ de 5300 dar nu sunt inregistrate in rjip desi am chitantele ca au ... (vezi toată discuția)
Corectare omisiuni inregistrari in contabilitate alg_rom alg_rom O factura de incasari omisa din Registrul Jurnal de incasari si plati pe 2012 cum se poate corecta in anul 2013? Precizez ca sunt Intreprindere individuala cu ... (vezi toată discuția)