avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Exemplar contract de vizionare imobile
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Exemplar contract de vizionare imobile

Buna ziua,

Pe data de 22.07.2014 am fost la o agentie imobiliara pentru a-mi intermedia cumpararea unui apartament. Dupa ce am fost pe teren cu 2 agenti imobiliari si am vizionat cateva apartamente, am semnat un contract de vizionare intrun singur exeplar care a ramas la agentii imobliari. Cand am cerut exemplarul meu de contract au motivat ca este foarte tarziu si ca o sa-l primesc a doua zi cand urma sa ne intalnim pentru alte vizionari. Nu am mai insistat atunci, avand in vedere ca mai desfasurasem o achizitie imobiliara cu vreo 2 ani de zile tot prin aceeasi firma.

A doua zi am fost amanat pentru ziua urmatoare cand am cerut exemplarul meu de contract. Intrun final am primit promisiunea verbala ca imi va fi pus la dispozitie o copie dupa contract.

Astfel, dupa atata taraganare, intentionez sa ma deplasez la sediul firmei pentru a discuta cu administratorul/patronul.

Intrebarile mele sunt:
1.Este in regula sa primesc o copie dupa contract cu mentiunea "conform cu originalul" semnata si stampilata sau sa insist pentru un contract in original?
2.In cazul in care nu rezolv nimic, adica nu intru in posesia nici unui exemplar, ce pot face in continuare (politia, protectia consumatorului.. etc)?
3. Exemplarul pe care l-am semnat nu era indexat, adica nu scria nicaieri contract nr.X, doar simplu, Contract. Este vreo problema? Sa-i pun sa-l indexeze?


Multumesc anticipat.

P.S. Daca am postat gresit, rog un moderator sa nu-mi stearga post-ul si sa-l mute la categoria corespunzatoare a forumui.
Ultima modificare: Vineri, 25 Iulie 2014
amigos_mg, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:30, 25 Iulie 2014
1-Solicitati exemplar de contract datat,semnat si stampilat
2-Puteti sesiza protectia consumatorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema comision agentie imobiliara bodom bodom Ma confrunt cu o problema legata de plata unui comision catre o agentie imobiliara. Am achizitionat un apart prin intermediul unei agentii imobiliare, cu care ... (vezi toată discuția)
Contract vizionare semnat pentru alte proprietati Andrei-911 Andrei-911 Hello. Am vizionat cu un agent 2 apartamente, pentru care am semnat contract de vizionare. Ulterior, am gasit un anunt pe net si angentul a contactat ... (vezi toată discuția)
Precontract de vizionare - legal sau santaj montecassino montecassino Am insotit-o pe prietena mea sa vizioneze un apartament intalnindu-ne cu un agent imobiliar. Acesta ne-a spus ca este obligatoriu sa semnam un precontract de ... (vezi toată discuția)