avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despagubire in natura sa baneasca legea 10
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despagubire in natura sa baneasca legea 10

Buna ziua,
Sint interesata a achizitiona un imobil, recent insa am descoperit pe site-ul pmb ca exista o notificare depusa de o societate, precum si un dosar tot la pmb.
Istoricul de unde il stiu e cam asa: chiriasul a achizitionat de la soc de adminisrare, ulterior a vandut, in 1998 sau 1999 unei persoane, iar in ctr vz-cp e scris ca nu e revendicat cu legea 112 ori altele imobilul. In 2002 e inregistrata la pmb notificarea de catre o soc, iar acum se doreste vanzarea imobilului. As dori sa stiu daca aceasta situatie se incadreaza in despagubire baneasca din partea statului, ceea ce nu comporta riscuri pentru cumparator. Se mai poate face despagubire in natura, a imobiluli, daca nu a fost revendicat cu 112?
Exista riscuri la cumparare in conditiile actuale?

Alte discuții în legătură

Relevanta unei notificari pe legea 10 asupra ctr vanz-cump angelinna angelinna Am incheiat un precontract de cumparare a unui apartament care a fost cumparat de fostul chirias in baza legii 112/96.Din 1998 pana in 2006 s-a desfasurat un ... (vezi toată discuția)
Cumpărare casă naționalizată silviu.anghel silviu.anghel sunt chirias intr o casa nationalizata ,cum fac s o cumpar ,mentionez ca propietarul a fost despagubit de stat ,dar mie nu mi se da voie s o cumpar .Am facut ... (vezi toată discuția)
Recuperare despagubiri conform legii 1/2009 goldfish goldfish buna ziua! am o vecina in varsta al carei apartament a fosr revendicat si castigat de vechiul proprietar. in momentul cand a fost cumparat, parca 1997, ... (vezi toată discuția)