avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... relevanta unei notificari pe legea 10 asupra ctr ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

relevanta unei notificari pe legea 10 asupra ctr Vanz-Cump

Am incheiat un precontract de cumparare a unui apartament care a fost cumparat de fostul chirias in baza legii 112/96.Din 1998 pana in 2006 s-a desfasurat un proces in care apartamentul a fost revendicat de fostul proprietar, proces care a parcurs toate etapele pana la Curtea Suprema de Justitie inclusiv contestatia in anulare, toate incheindu-se in favoarea chiriasului devenit proprietar cu legea 112. Termenul de 10 ani de la achizitionare s-a implinit in luna martie. Cu toate acestea fostul proprietar a depus o notificare la PMB in aprilie 2006, dupa ce pierduse procesul inclusiv la contestatia in anulare. As vrea sa stiu daca pot incheia contractul de vanzare cumparare in aceste conditii, daca mai exista riscuri de a intra intr-un alt proces si care sunt actele necesare perfectarii tranzactiei.
Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 14:59, 24 Aprilie 2007
pai sa depuna o noua cerere nu/l poate impiedica nimeni....ideea e sa poti sa faci instanta sa o si respinga!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire in natura sa baneasca legea 10 erikaweiss erikaweiss Buna ziua, Sint interesata a achizitiona un imobil, recent insa am descoperit pe site-ul pmb ca exista o notificare depusa de o societate, precum si un dosar ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil cumparat cu legea 112 ana_tudose ana_tudose Buna ziua, Imobilul in care am apartamentul este subiectul a mai multe procese de revendicare. Conform site-ului PMB, in iulie 2013 s-a dat o sentinta ... (vezi toată discuția)
Legea 10/2001 - contestatie marius012 marius012 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, a fost emisa o notificare pe baza Legii 10/2001 catre PMB. PMB a raspuns in 2007 cu o dispozitie de primar prin ... (vezi toată discuția)