avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Vanzare imobil cumparat cu legea 112
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Vanzare imobil cumparat cu legea 112

Buna ziua,

Imobilul in care am apartamentul este subiectul a mai multe procese de revendicare. Conform site-ului PMB, in iulie 2013 s-a dat o sentinta pentru unul dintre procese dintre fosti proprietari si PMB: MASURI REPARATORII.

De asemenea, se specifica:
Istorie acte (la dosarul xxx): nr:xxx din 2013-07-29; solutia: 2 - RESTITUIRE IN NATURA

Apartamentul meu a fost cumparat cu legea 112 in '97.
Am sunat la primarie si mi-au spus ca sentinta se aplica doar pentru partea din imobil care nu este proprietate privata (spatiile care sunt inchiriate de catre ROMVIAL).

Tinand cont ca apartamentul meu nu a fost revendicat in mod specific, se aplica aceasta sentinta si pentru mine?

Pot vinde acest apartament?
Ce hartii pot dovedi ca apartamentul meu nu se restituie?

Va multumesc!

Ultima modificare: Joi, 19 Februarie 2015
ana_tudose, utilizator
Cel mai recent răspuns: ana_tudose , utilizator 00:07, 20 Februarie 2015
Ptr apartamentul cumpărat de Dvs in baza legii 112, foștii proprietari primesc măsuri reparatorii.
Va multumesc pentru raspuns.

Asadar, acest lucru nu impiedica sau sperie potentiali cumparatori?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie incerta imobil legea 10 ana_tudose ana_tudose Buna ziua, Imobilul in care am apartamentul este subiectul a mai multe procese de revendicare. Conform site-ului PMB, in iulie anul trecut s-a dat o ... (vezi toată discuția)
Relevanta unei notificari pe legea 10 asupra ctr vanz-cump angelinna angelinna Am incheiat un precontract de cumparare a unui apartament care a fost cumparat de fostul chirias in baza legii 112/96.Din 1998 pana in 2006 s-a desfasurat un ... (vezi toată discuția)
Apartament - legea 112 xxandra xxandra Buna, am gasit anumite anunturi de vanzare a unor apartamente in care se specifica -Legea 112, fara revendicare. As vrea sa stiu ce riscuri apar la cumpararea ... (vezi toată discuția)