avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Situatie incerta imobil legea 10
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Situatie incerta imobil legea 10

Buna ziua,

Imobilul in care am apartamentul este subiectul a mai multe procese de revendicare. Conform site-ului PMB, in iulie anul trecut s-a dat o sentinta pentru unul dintre procese dintre fosti proprietari si PMB: "Restituire in natura".
Apartamentul meu a fost cumparat cu legea 112 in '97.
Am sunat la primarie si mi-au spus ca sentinta se aplica doar pentru partea din imobil care nu este proprietate privata (spatiile care sunt inchiriate de catre ROMVIAL). Tinand cont ca apartamentul meu nu a fost revendicat in mod specific, se aplica aceasta sentinta si pentru mine?

Multumesc si astept un raspuns.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 09:43, 3 Aprilie 2014
Buna ziua,
In mod normal NU dar ........
Ar fi bine sa luati legatura cu un avocat care dupa ce studiaza toate documentele si sentintele sa va dea un raspuns mai clar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil cumparat cu legea 112 ana_tudose ana_tudose Buna ziua, Imobilul in care am apartamentul este subiectul a mai multe procese de revendicare. Conform site-ului PMB, in iulie 2013 s-a dat o sentinta ... (vezi toată discuția)
Legea 10/2001 - contestatie marius012 marius012 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, a fost emisa o notificare pe baza Legii 10/2001 catre PMB. PMB a raspuns in 2007 cu o dispozitie de primar prin ... (vezi toată discuția)
Revendicare imobil gugu121285 gugu121285 familia are un imobil al strabunicii revendicat....dupa 12 anii de procese sa dat o sentinta pe cae nu prea o inteleg........terenul are aproximativ 1100 m ... (vezi toată discuția)