sunt chirias intr o casa nationalizata ,cum fac s o cumpar ,mentionez ca propietarul a fost despagubit de stat ,dar mie nu mi se da voie s o cumpar .Am facut nenumarate demersuri la primarie si nimic.Ce pot sa fac in aceasta situatie ?
Buna ziua. In ce anume consta aceasta imposibilitate de a o cumpara? Ati facut cerere catre PMB de a achizitiona aceasta casa? Are rezolvat regimul juridic?
Buna ziua ,propietarul a revendicat imobilul si a fost despagubit de stat prin puncte in luna noembrie 2017.Am facut cerere in luna mai pentru a cumpara aceasta casa ,iar cei de la primarie mi au spus ca dosarul nu este solutionat .
Propietarul a revendicat imobilul prin legea 10.In noembrie 2017 dosarul a fost solutionat ,acordandu se despagubire prin puncte.Am facut cerere de cumparare a imobilului in calitate de chirias si mi sa spus ca dosarul nu este solutionat.In noembrie 2017 a fost emisa o decizie de compensare prin puncte in care dosarul apare ca fiind solutionat .
Case nationalizate
dadida
Buna ziua
As dori sa cer sfatul in legatura cu achizitionarea unei locuinte cumparata de catre actualul proprietar prin legea 112/1195 .
Casa a fost ... (vezi toată discuția)