avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumpărare casă naționalizată
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumpărare casă naționalizată

sunt chirias intr o casa nationalizata ,cum fac s o cumpar ,mentionez ca propietarul a fost despagubit de stat ,dar mie nu mi se da voie s o cumpar .Am facut nenumarate demersuri la primarie si nimic.Ce pot sa fac in aceasta situatie ?
Cel mai recent răspuns: silviu.anghel , utilizator 12:29, 9 Iunie 2018
Buna ziua. In ce anume consta aceasta imposibilitate de a o cumpara? Ati facut cerere catre PMB de a achizitiona aceasta casa? Are rezolvat regimul juridic?
Buna ziua ,propietarul a revendicat imobilul si a fost despagubit de stat prin puncte in luna noembrie 2017.Am facut cerere in luna mai pentru a cumpara aceasta casa ,iar cei de la primarie mi au spus ca dosarul nu este solutionat .
Propietarul a revendicat imobilul prin legea 10.In noembrie 2017 dosarul a fost solutionat ,acordandu se despagubire prin puncte.Am facut cerere de cumparare a imobilului in calitate de chirias si mi sa spus ca dosarul nu este solutionat.In noembrie 2017 a fost emisa o decizie de compensare prin puncte in care dosarul apare ca fiind solutionat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedo decizie pilot juridic2011 juridic2011 Decizia pilot face referinta la incalcarea art. 1 din Protocolul la Conventie In situatia in care un imobil a fost nationalizat in 1950 apoi vindut in 1997 ... (vezi toată discuția)
Case nationalizate dadida dadida Buna ziua As dori sa cer sfatul in legatura cu achizitionarea unei locuinte cumparata de catre actualul proprietar prin legea 112/1195 . Casa a fost ... (vezi toată discuția)
Despagubire in natura sa baneasca legea 10 erikaweiss erikaweiss Buna ziua, Sint interesata a achizitiona un imobil, recent insa am descoperit pe site-ul pmb ca exista o notificare depusa de o societate, precum si un dosar ... (vezi toată discuția)