avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL

Cum se listeaza modificarile facute in revisal si transmise la ITM?
Auditul intern , ne cere situaltii cu modificarile pe o anumita perioada ...nu stiu cum sa le listez.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gluten , utilizator 09:40, 5 August 2014
De la Rapoarte / Raport salariat, pe de-o parte, iar pe de alta parte, transmiterile efectiv facute pe siteul Reges (poza ca atare).
Modificarile pe care le-ati facut intr-o anumita perioada nu le puteti extrage din Revisal si doar puteti vedea modificarile pe care le-ati facut pe fiecare salariat in parte- nu puteti alege perioada -Contracte->Istoric salariat->Alegeti salariatul.
Ultima modificare: Vineri, 25 Iulie 2014
Gina Iordan, Consultant resurse umane
Doar "raport per salariat"... aici se vad doar suspendarile,detasarile....
credeam ca se poate vedea si salar ,spor ,celelalte drepturi....
Multumesc.
Se listeaza raportul per salariat.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal mariejeanne mariejeanne Sal. cum pot sa vad salariul brut din REVISAL pe portalul reges cand ma loghez ? nu se pot vedea toate datele? intreb, pt ca nu stiu daca ultima contabila ... (vezi toată discuția)
Vizualizare date introduse in revisal vanatorul vanatorul Buna ziua, Va rog sa-mi raspundeti unde sau cum pot vizualiza daca in istoricul unui salariat inregistrat in revisal apare sporul de vechime pe o anumita ... (vezi toată discuția)
Listare din registrul de evidenta al salariatilor- reges Georgidani Georgidani As dori sa ma informati cum se listeaza din Reges, mi s-a cerut de la banca o copie si contabila societatii unde sunt angajata nu stie sa listeze, a putut doar ... (vezi toată discuția)