avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... PLATA 0,1 %+0,7 % DIN INVESTITIE LA O CONTRUCTIE CATRE ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

PLATA 0,1 %+0,7 % DIN INVESTITIE LA O CONTRUCTIE CATRE I.S.C

Buna ziua,
Am facut o contructie mica de 50 mp (2 camere)la investitia intiala cei de la primarie au calculat investitia in valoare de 25500 lei ..am platit catre INSPECTORATUL DE STAT IN CONTRUCTIE 0,1%+0,7% din investie adica 214 ron (aproxamativ).De cateva zile au venit proiectantul cu dirigintele de santier pt.receptie (am terminat contructia)....toate bune si frumoase dirigintele de santier a zis ca nu a mai trebuit sa recalculeze investitia reprezentantul de la primarie si nu mai trebuie sa platesc nici o diferenta la ISC fata de cat era trecut pe autorizatie. de contructie (25500 ron).Ca sa fie ca in Romania dirigintele de santier cand mi-a zis ca nu mai trebuie sa platesc nimic catre ISC se astepta sa ii dau parte lui pt. ca a intervenit la reprezentantul primariei sa nu recalculeze investitia.Deoarece nu a primit nimic de la mine atunci cand am primit procesul verbal cu terminare a lucrarilor surpriza investitia a fost recalculata si suma era de 62500 ron si acum trebuie sa platesc catre ISC diferenta de la 25500 ron la 62500 ron adica vreo 300 si ceva de lei ...Ce are daca nu mai platesc acea difereta ?(eu am procesul verbal in mana nu ma mai intereseaza altceva.

Alte discuții în legătură

Taxe la inspectoratul de stat in constructii de 0,1 si 0,7% crynaku crynaku Am construit o anexa gospodareasca agricola in regie proprie in anul 2011 ,am platit taxa de autorizatie catre primarie s-a facut si receptia lucrarilor la ... (vezi toată discuția)
Neanuntarea finalizarii lucrarilor de constructie adriana.dobrea adriana.dobrea Am construit o casa in 2008 cu autorizatie de constructie din 2008 si proces verbal de receptie a lucrarilor din 2012 semnat de primarie, diriginte santier, ... (vezi toată discuția)
Modificare suprafata desfasurata casa in urma finalizarii receptiei Liviua88 Liviua88 In urma incercarii de a intabula casa, cei de la OCPI mi-au dat o nota de completare in care se spune ca suprafata din certificatul de edificare nu include si ... (vezi toată discuția)