avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1119 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor mama singura
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor mama singura

buna!sunt mama singura,deocamdata primesc o indemnizatie de crestere copil,si voi merge la facultate.as dori sa stiu daca se poate primi vreun ajutor financiar ptr mame singure...credeti ca ma puteti sfastui cum sa procedez daca exista asa cv?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:46, 25 Iulie 2014
Luati legatura cu Primaria sa vedeti daca indepliniti conditiile pentru a primi ajutor social.
imi spune ca nu se mai primeste
1. Intrati pe:
[ link extern ]
si ce scrie acolo este valabil pentru toate primariile din tara.

2. Nu stiu de ce vi s-a spus ca nu se mai primeste. Nu este adevarat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce drepturi banesti pot beneficia daca nu primesc indemnizatie pentru ccc? gloria23 gloria23 buna..nu primesc indemnizatie pt copil pt ca am avut intrerupere in cele 12 luni.si doar sotul lucreaza si are salar 1000 ron.Am inteles ca pe langa alocatie ... (vezi toată discuția)
Doi copii orfani de tata, putem beneficia de ajutoare banesti? zurbazurba zurbazurba Impreuna cu sora mea am ramas orfan de tata. NU avem pensie dupa tata IAR MAMA ARE UN SALARIU DE 700 DE LEI........ SUNTEM amandoi SCOLARI eu in clasa 5 ar ... (vezi toată discuția)
Am copil mic, ce ajutoare am dreptul sa solicit? predicelancuta predicelancuta Buna ziua,am o fetita de de 2 luni pentru care primesc decat alocatia de 200 de lei,deoarece nu am putut intra in prenatal din cauza ca nu am avut fix 12 ... (vezi toată discuția)