avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... De ce drepturi banesti pot beneficia daca nu primesc ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

De ce drepturi banesti pot beneficia daca nu primesc indemnizatie pentru CCC?

buna..nu primesc indemnizatie pt copil pt ca am avut intrerupere in cele 12 luni.si doar sotul lucreaza si are salar 1000 ron.Am inteles ca pe langa alocatie se mai dau ceva bani.E adevarat? cat si unde trebuie sa depun acte si ce acte.daca ma puteti ajuta..Pot primi si ajutor social?multumesc fumos
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:40, 6 Decembrie 2011
1. Daca sotul doreste poate intra el in CCC daca indeplineste conditiile legale.
2. Mergeti la Primarie sa vedeti daca indepliniti conditiile pentru a primi ajutor social.
3. Intrati pe
[ link extern ]
si ce scrie acolo este valabil pentru toate primariile din tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatia de stat pentru copii crysstyle crysstyle Am un copil in varsta de 2 ani ,am primit indemnizatia de crestere copil,vreau sa stiu cand pot primi alocatia de stat.Ce acte imi trebuie pt. a primi ... (vezi toată discuția)
Am copil mic, ce ajutoare am dreptul sa solicit? predicelancuta predicelancuta Buna ziua,am o fetita de de 2 luni pentru care primesc decat alocatia de 200 de lei,deoarece nu am putut intra in prenatal din cauza ca nu am avut fix 12 ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului? an_na123 an_na123 buna ziua Am absolvit o facultate de stat la ID cu licenta in iunie 2011. Am nascut la sfarsitul lui august si acum sunt inscrisa la o facultate particulara ... (vezi toată discuția)