Buna ziua. Expun si eu problema poate cineva ma indruma ce sa fac. Mama mea in varsta de 84 ani se judeca de multi ani cu primarul comunei pentru a o pune in posesia unui teren intravilan. Procesul a ajuns pana la curtea de apel Bucuresti unde tot mama mea a avut castig de cauza in anul 2008 si de unde are o hotarare definifiva si irevocabila de a o pune in posesia terenului si ai da titlul de proprietate. Este vorba despre un teren de 160 ari cu o valoare de aproximativ 800 euro/ar si un teren de 50 ari cu o valoare de 700euro/ar. Primarul i-a dat titlul de proprietate doar pe cei 50 ari, insa celalalt teren este impartit intre 2 3 verisori ai primarului, pentru care tot el a facut titlul de proprietate, nu stiu cum...Se judeca din nou, mama mea obtine anularea acelor titluri de proprietate si se cere din nou prin hotarere definitiva punerea in posesie pentru cei 160 ari. Din nou primarul nu face nimic si incearca sa ii dea 100 ari de teren agricol cu o valoare de 50 euro/ar, bineneteles mama refuza. Intrebarea mea este are acest drept primarul sa dea teren unde vrea el? deoarece el a dat terenul verisorilor sai? ce valoare are acea hotarare de anulare a titlului de proprietate daca el nu misca un deget? Unde trebuie sa merg sa ma adreses, deoarece nu cred ca ceea ce se intampla este normal, cu atatea hotarari judecatoresti in favoarea mamei.Pot face o plangere la DNA? Multumesc
Puteti sa faceti o plangere penala pentru nerespectarea unei hotarari judecatoresti! Fapta primarului de a nu respecta o hotarare judecatoreasca este o infractiune!