avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Caz social si ANL-uri
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Caz social si ANL-uri

Buna ziua. As dori sa stiu ce trebuie sa fac sa obtin o casa sociala de la primarie si ce criterii trebuie sa indeplinesc. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:19, 25 Iulie 2014
Titularul cererii acordare locuinta sociala,trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

- sa fie major, in varsta de pana la 35 ani la data depunerii dosarului;
- sa efectueze cererea de locuinta numai individual si in nume propriu;
- titularul cererii de locuinta sociala si membrii familiei acestuia – sot, sotie, copii si/sau alte persoane aflate in intretinerea acestuia – sa nu detina si sa nu fi detinut o alta locuinta in proprietate si/sau sa nu fie beneficiarul unei alte locuinte pentru tineri destinata inchirierii, in localitatea in care solicita locuinta;
- titularul cererii de locuinta ss isi desfasoare activitatea in localitatea in care sunt amplasate locuintele sociale.

Repartitia locuintelor sociale se face in limita fondului disponibil, luandu-se in considerare locuintele libere din fondul existent cat si locuintele ce urmeaza a fi finalizate in cadrul unor obiective de investitii aprobate si cuprinse in programul de constructii de locuinte pentru tineri, destinate inchirierii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea locuintelor tip anl in regim de inchiriere SilviuMihai SilviuMihai sotia are o cerere de obtinere o lovuinta anl in regim de inchiriere de aproximativ 3 ani, dupa ce ne-am casatorit am adugat la dosar certificatul de casatorie ... (vezi toată discuția)
Lamuriri criterii anl hinda dariana hinda dariana Buna ziua, In cazul in care sotul titularei cererii de repartizare a unei locuinte pentru tineri, destinata inchirierii, are varsta de peste 36 ani ... (vezi toată discuția)
Criterii pentru obtinerea unei locuinte de la anl aaa123 aaa123 AM DEPUS O CERERE PT OBTINEREA UNEI LOCUINTE IN REGIM DE CHIRIE LA ANL . AM STUDII SUPERIOARE PT CARE PRIMESC PUNCTAJ 15. INTREBAREA ESTE DACA SE ACORDA INCA ... (vezi toată discuția)