avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... lamuriri criterii anl
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

lamuriri criterii anl

Buna ziua,
In cazul in care sotul titularei cererii de repartizare a unei locuinte pentru tineri, destinata inchirierii, are varsta de peste 36 ani la data repartitiei locuintei, titulara cererii mai poate beneficia de repartizarea locuintei ?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: terentetalharu , utilizator 17:11, 9 Septembrie 2012
da poate beneficia de repartiție, este importanta vârsta titularului de contract

1.Titularul cererii de repartizare a unei locuinte pentru tineri, destinata inchirierii, trebuie sa fie major, in varsta de pana la 35 ani la data depunerii cererii si sa poata primi repartitie pentru locuinta in cel mult 12 luni de la data implinirii acestei varste. Cererea de locuinta se efectueaza numai individual si in nume propriu.

2.Titularul cererii de locuinta si ceilalti membrii ai familiei acestuia – sot/sotie, copii si/sau alte persoane aflate in intretinerea acestuia - sa nu detina si sa nu fi detinut o alta locuinta in proprietate si/sau sa nu fie beneficiarul unei alte locuinte cu chirie, proprietate de stat, proprietate a unitatii administrativ-teritoriale sau a unitatii in care isi desfasoara activitatea, in municipiul Bucuresti, indiferent in care sector al acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea locuintelor tip anl in regim de inchiriere SilviuMihai SilviuMihai sotia are o cerere de obtinere o lovuinta anl in regim de inchiriere de aproximativ 3 ani, dupa ce ne-am casatorit am adugat la dosar certificatul de casatorie ... (vezi toată discuția)
Caz social si anl-uri Ioanamra Ioanamra Buna ziua. As dori sa stiu ce trebuie sa fac sa obtin o casa sociala de la primarie si ce criterii trebuie sa indeplinesc. Multumesc. (vezi toată discuția)
Se poate anula o hotarare a consiliului local? alinandre alinandre Buna ziua, Am un dosar depus la primaria sector 4 din anul 20001,in septembrie 2009 s-a dat o hotarare a cons.local prin care s-a aprobat lista de ... (vezi toată discuția)