avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Interpol
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Interpol

Am Probleme cu interpolul dintr o tara din sud America. Sunt cautat pt o frauda de circa 800 de euro ,am fost arestat pt a fi extradat in Italia .,autoritatile italiene m au restinut 50 de zile pt ca atat este permis prin lege ,au facut toate actele necesare si demersurile pt a fi extradat dar intr un final s a vazut ca tara respectiva nu a mai fost interesata de cazul si extradarea mea ., dupa cele 50 de zile am depus o cere de eliberare si la doua zile am fost eliberat. Problema este ca nu am fost sters din bazele de date ,,si din ce am inteles eu personal daca tara respectiva trimete o cere ca ar fi interesata de cazul si persona mea m ar putea retenine iar in oricare alta tara care are parteneriat cu interpol. Daca cineva stie sa mi zica ceva nou.,va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:15, 29 Iulie 2014
prejudiciul cauzat de dvs este mic iar costurile cu intretinerea dvs n inchisoare si extradarea sunt mult mai mari...probabil ca veti fi in continuare sicanat toata viata sau pana cand se va sterge solicitarea din baza de date a interpolului
Nu conteaza costurile.
Ca sa aflati de ce nu ati fost extradat vorbiti cu avocatul.
E posibil sa ajngeti in detentie pentru executarea pedepsei dupa un timp.
Eu ma ocup de astfel de cazuri dar nu va poate raspunde decat avocatul din proces deoarece el stie in concret ce s-a intamplat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinut in america latina artemis84 artemis84 Buna ziua...hotararea definitiva a fost de 3 ani iar amicul meu mai avea o pedepsea veche de 3 ani cu suspendare rezultand 6 ani cu executare(nefiind in tara ... (vezi toată discuția)
Pedepsa talharie relit relit Este vorba de o prietena a mea, in 2005 a fost in Italia, a lucrat ca bona. Femeia pentru care lucra, romanca, se ocupa de lucruri nu prea ortodoxe dar a aflat ... (vezi toată discuția)
Interpol sau international ContSters190234 ContSters190234 Buna ziua s dorii sa stiu dupa cat timp esti dat in urmarire inernationala sau prin interpol .Va multumesc. (vezi toată discuția)