avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Procedura la reduceri de pret
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Procedura la reduceri de pret

Activitatea pe care o desfasor presupune comert cu haine second hand. Le stabilesc un pret pe bucata desi le achizitionez la kg si dupa un timp fac reduceri. Ce trebuie sa stiu in legatura cu legalitatea acestor reduceri? Trebuie declarate undeva sau doar afisate la magazin?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Canciu , Avocat 11:12, 26 Iulie 2014
Cautati in Og 99/2000 modificata de legea 650/2002. Aici se gasesc regulile de comercializare a produselor si reglementeaza si reducerile si promotiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reduceri de pret Patru Mariana Patru Mariana Am un SRL prin care vand imbracaminte second-hand .Initial pun un anume pret pe marfurile din raft dar, saptamanal doresc sa practic reduceri de pret pana vand ... (vezi toată discuția)
Sistem reducere pret magazin de imbracaminte. Kristina88 Kristina88 Buna seara, As dorii un raspuns pentru urmatoarele: Detin un magazin de imbracaminte second hand cu preturi fixe pentru toate produsele si as vrea sa schimb ... (vezi toată discuția)
Comert cu haine second hand-inregistrari contabile ama77 ama77 va rog frumos sa-mi spuneti ce inregistrari se fac la comert cu amanuntul cu haine second hand.(le cumpara la kg ,si le vinde la bucata,sunt tare nedumerita). (vezi toată discuția)