avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Grafic de rambursare?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Grafic de rambursare?

În momentul de față, plătesc rate la constructor în baza unui contract de construire. Plata se face în euro la cursul zilei și primesc chitanță pentru fiecare rată platită lunar. Am păstrat toate chitanțele sumelor plătite până în prezent însă, verbal, secretara firmei unde plătesc ratele îmi comunică un rest de plată pe care eu îl consider fals în urma calculelor făcute pe baza chitanțelor.
Prin ce demers aș putea obliga firma sa-mi comunice în scris, valoarea REALÃ a sumei rămase de plată?

Muțumesc!
Cel mai recent răspuns: adrivanic , utilizator 16:16, 26 Iulie 2014
Formulati o notificare prin care solicitati aceste informatii si inregistrati-o personal la constructor sau o puteti transmite prin avocat sau executor judecatoresc.
OfeliaTeodorescu a scris:

Formulati o notificare prin care solicitati aceste informatii si inregistrati-o personal la constructor sau o puteti transmite prin avocat sau executor judecatoresc.

mai bine prin executor... vor fi pusi pe ganduri si vor calcula foarte bine inainte de a va raspundeB-)
Sper să fie doar o lipsa de informare din partea secretarei si nu rea voință, nu se știe niciodata intenția fiecaruia

Mulțumesc de raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finalizare plată rate la constructor adrivanic adrivanic Bună seara, Am despus conform OUG nr. 200/2008, ordonanta de urgenta pentru modificarea si completarea Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal, declarația ... (vezi toată discuția)
Act de proprietate Rrrrmmmm Rrrrmmmm Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta, mai jos prezentata, pentru a sti cum sa procedez dpdv legal. Am o ruda, care in anul 1984 a cumparat ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa obtin de la executor pentru a-mi debloca salariul ? stef_56 stef_56 1. am fost executat silit ( s-a dat o sentinta la judecatorie ) pentru un credit neachitat si s-a primit documentul intocmit de executor la locul de munca , ... (vezi toată discuția)