avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fals si uz de fals?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fals si uz de fals?

Sotie cu care sotul se afla in divort face un credit la banca in acel credit sotul afla cand i se trimite o somatie de plata ca figureza ca co-imprumutat inainte de aceasta somatie acsta nu stia nici de credit macar nu mai vorbesc de acord sau semnatura acestuia .
Se incadreaza aceasta fapta la vreun articol la legea penala?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 02:19, 27 Iulie 2014
Vorbind despre sot si sotie imprumutul este din oficiu acordat ambilor si raspund solidar pentru imprumuturile unuia dintre ei. Nu stiu daca era nevoie ca sotul sa semneze pentru imprumut, poate n-a fost necesara semnatura lui, deci nu e vorba de niciun fals in acte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Împrumutul la bancă. Albas Albas Bună ziua. Tatăl decedat în urmă cu foarte puțin timp are un împrumut bancar (refinanțare de imprumuturi). Probabil că, conform legii și a ... (vezi toată discuția)
Credit luat de sotie fara acord si semnatura sot alina_25 alina_25 Sotia unei persoane cu care sotuls e afla in divort a facut un imprumut in care la pus p acesta drept co-imprumutat fara acordul acestuia si fara semnatura ... (vezi toată discuția)
Falsuri ContSters129185 ContSters129185 Fara voia mea am devenit girant la un CAR, unde un fost coleg a facut un imprumut, folosind adeverinta falsa de venit, copie dupa C.I.,datele mele personale si ... (vezi toată discuția)