avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit luat de sotie fara acord si semnatura sot
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit luat de sotie fara acord si semnatura sot

Sotia unei persoane cu care sotuls e afla in divort a facut un imprumut in care la pus p acesta drept co-imprumutat fara acordul acestuia si fara semnatura lui apoi acesta a primit o somatie de plata de la banca asa afland despre credit cand s-a dus la banca pentru lamuriri acestia nu iau dat cam nicio explicatie plauzibila totusi s-au aratat mirati ca sotia acestuia a lut credit fara acordul sau semnatura acestuia .
Cam ce este de facut?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 00:40, 26 Iulie 2014
Somatie de la cine? Trebuie contestata somatia la judecatorie si eventual si executarea.
Somatie de la banca aceasta a transmis ca acesta in calitate de coimprumutat trebuie sa achite acea suma ,dar ma intreb cum poate fi pus drept co-imprumutat dca acesta nu a semnat nimica?
corect.. aveti ce contesta cu succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals si uz de fals? alina_25 alina_25 Sotie cu care sotul se afla in divort face un credit la banca in acel credit sotul afla cand i se trimite o somatie de plata ca figureza ca co-imprumutat ... (vezi toată discuția)
Definire notiunea de co-imprumutat harris_bmb harris_bmb doresc sa solicit un credit prima casa si valoarea ratei reprezinta 25% din venitul meu net pe luna. Deci nu este nevoie ca sotia sa contribuie cu venitul ei ... (vezi toată discuția)
Coimprumutant mareboys mareboys am facut un imprumut de la banca in care sotia este coimprumutant. as dori sa stiu daca in urma unui eventual divort pot optine o hotararejudecatoreasca prin ... (vezi toată discuția)