avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Incercare usa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Incercare usa

Buna ziua

Stau la bloc. Vecinii de deasupra in mod regulat imi incearca usa cand urca la etaj. Ba isi pun copiii sa incerce, pe motiv ca sunt mici si nu stiu unde stau, ba incearca ei.
Intrebarea mea este, daca chem politia, au ce sa le faca? Exista vre-o lege pentru asta?
Ultima modificare: Luni, 28 Iulie 2014
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 12:51, 29 Iulie 2014
In acest caz intentia este evidenta. Sesizati politia, altfel va treziti intr-o dimineata cu vecina-n pat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Burlanul de la hota vecinului SilviaNe SilviaNe Buna ziua, de mai bine de doi ani ma confrunt atat eu cat si copilul meu mic, cu o problema creata de vecinul de deasupra. Mai exact si-a montat burlanul de la ... (vezi toată discuția)
Tabel cu proprietarii din bloc ? BEN46 BEN46 Presedinta imi tot spune sa i fac un tabel cu toti proprietarii din bloc pentru a fi afisat in scara blocului , i-am spus ca nu mai ... (vezi toată discuția)
Bună seara . locuiesc într-un apartament la etajul 4 (ultimul ... Sashalexa Sashalexa Bună seara . Locuiesc într-un apartament la etajul 4 (ultimul ). As dori sa schimb destinația camerelor în felul următor:. Sufrageria care este perete ... (vezi toată discuția)