avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act donatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act donatie

In anul 1965 tatal meu a primit de la o familie ptr. care a lucrat un teren la tara ptr a construi o casa.Casa s-a construit in anul 1968.Familia care a donat terenul a emgrat in Suedia prin anii" 90.Mama a decedat in anul 1986 iar tatal in 1994.Menionez ca mai am o sora in viata care la succesiunea dupa moartea mamei a renuntat in favoarea mea la casa si teren. Problema este ca nu mai gasesc nici actul de succesiune nici cel de donatie.Cum as putea sa le recuperez?
le gasiti la arhiva camerei notarilor publici
Va rog reveniti cu detalii aici, nu incepeti alte subiecte pe aceeasi tema. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlul de proprietate goga21 goga21 Titlul de proprietate pe terenul intravilan si extravilan a fost emis pe numele tatalui meu in anul 1994 .In acelasi an tatal meu a decedat.Succesiunea s-a ... (vezi toată discuția)
Nelamurire certificat mostenitor goga21 goga21 Titlul de proprietate pe terenul intravilan si extravilan a fost emis pe numele tatalui meu in anul 1994 .In acelasi an tatal meu a decedat.Succesiunea s-a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, suntem 4 frati tata a murit în 2012 și nu am făcut ... Morivo Morivo Bună ziua, suntem 4frati tata a murit în 2012 și nu am făcut succesiunea după el, că sora de acasă nu a vrut până nu moare și mama.O sora s-au, ... (vezi toată discuția)