avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlul de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlul de proprietate

Titlul de proprietate pe terenul intravilan si extravilan a fost emis pe numele tatalui meu in anul 1994 .In acelasi an tatal meu a decedat.Succesiunea s-a dezbatut in anul 1986 dupa moartea mamei mele, unde sora mea a renuntat la partea ei in favoarea mea.Va rog sa-mi spuneti care sunt pasi de urmat ptr. obtinerea actului de proprietate pe terenuri si pe casa construita pe terenul intravilan,pe numele meu.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: goga21 , utilizator 11:33, 9 Octombrie 2014
Nu stiu nimic de casa, dar pentru terenuri nu aveti acte pe numele tatalui? Atunci dezbateti mostenirea.
Ieri am obtinut copie dupa certificatul de mostenitor de la arhiva notariala,in care se specifica:sora mea a renuntat la partea ei in favoarea mea si casa si acareturile se imparte jumate jumate cu tatal meu,si mai departe se specifica mostenitorii:numele meu, adresa,in calitate de fiu: ii revine intreaga masa succesorala.Ce sa inteleg de aici?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire certificat mostenitor goga21 goga21 Titlul de proprietate pe terenul intravilan si extravilan a fost emis pe numele tatalui meu in anul 1994 .In acelasi an tatal meu a decedat.Succesiunea s-a ... (vezi toată discuția)
Act donatie goga21 goga21 In anul 1965 tatal meu a primit de la o familie ptr. care a lucrat un teren la tara ptr a construi o casa.Casa s-a construit in anul 1968.Familia care a donat ... (vezi toată discuția)
Succesiune dificila wolly wolly Vă rog să mă ajutati să înţeleg: Bunicul meu a avut 4 copii:A,B,C,D. Cel mare A, tatăl meu, a locuit cu bunicul în aceeaşi curte, două case ... (vezi toată discuția)