Buna ziua,
Va rog cateva indrumari..
Ce pot face daca mi-a venit o infiintare de poprire de la A.N.A.F de la o datorie pe care o am la un colaborator,? Mentionez ca si el are poprire,pe bunuri,dar au venit la mine fara a rezolva situatia cu el (nu i-au executat masina,bunurile firmei sau bunurile
personale,in contul 542 are f multi bani,banii din registrul de casa lipsesc,etc).Deci au voie sa faca asa ceva?Am senzatia ca s-au sarit niste pasi,poate datorita unor relatii pe care el le are si vreau sa stiu cum trebuie sa actionez?
Multumesc.
Nu s-au sarit nici un pas... la sesizarea creditorului dvs, ANAF va poate executa daca el are datorie la ANAF si arata ca nu si-a incasat banii ptr ca nu i ati achitat dvs... e perfect legal
Asta inseamna ca el nu isi mai plateste si eu trebuie sa ii platesc datoriile?Eu aveam o inteleger cu el sa ii platesc datoriile incepand cu ianuarie anul viitor
da, dar uite ca pe el il executa intre timp ANAF ul...intelegerea se pare ca numai e valabila... si, in ceea ce va priveste, dvs trebuie sa-i achitati lui exact cat ii datorati... daca el are datorii mai mari la ANAF decat datorati dvs lui, il priveste... daca dvs datorati lui mai mult decat datoreaza el la ANAF atunci ANAF va executa doar ptr partea de datorie ce urmeaza sa o ia de la el si ptr restul ramane intelegerea dvs valabila... sa-i achitati din ianuarie 2015
Puteti intra mai mult in detalii?In ce baza vin ei la mine atata timp cat el e in aer cu toate(bani
lipsa in casa nejustificabili,achizitii intracomunitare cu jonglerii de t.v.a)? Cum e posibil sa vina ei la mine daca nu au incercat sa isi sccoata banii de la el?
baza se afla in codul de procedura fiscala... asa cum am subliniat, e perfect legal... era posibil chiar ca, in ceea ce il priveste sa nu fie deloc pus in situatia de a avea proprire si ca aceasta proprire sa fie direct asupra dvs...daca intelegerea cu el este scrisa, va puteti apara cu aceea hartie... invocati exceptia de neexigibilitate a creantei
Credite in caz de divort
orzi
buna,am o intrebare sunt in proces de divort,sotul meu este titularul a mai multor credite unde este titular iar eu din pacate codebitor ,cum se impart ratele ... (vezi toată discuția)