Am o datorie la ANAF, ca persoana fizica. Urmeaza sa am PFA si lunar vor incasa bani intr-un cont al PFA. ANAF poate extinde executare silita asupra bunurilor PFA, din cate stiu. Intrebarea acum este CAT din veniturile PFA poate executa ANAF? Se pune poprire pe cont?
De regula fiscul pune poprire pe conturile persoanei executate silit...Chestia cu bunurile detinute de PFA este relative, ANAF-ul putand sa execute toate bunurile, in principiu. Mai inatai verifica daca au trecut 5 ani de la data de 1 a anului urmator celui in care s-a stability suma datorata sau daca a fost inceputa executarea sumei pe care o datorezi si abia apoi sa intrebi cum te executa ANAF-ul daca iti faci PFA......Se spune ca de fisc si de moarte nu scapa nimeni....
nu a trecut nici un an de la emiterea titlului exec. sau de la somatie. Deci nu e prescris termenul, daca la asta va gandeati.
Daca PFA sunt singurele mele venituri, imi popreste tot?? Nu imi ia dreptul la un trai decent? Stiam ca se prevede executarea unei 1/3 din venituri. Nu se aplica?