avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Abuz A.N.A.F
Discuție deschisă în Executare silită

Abuz A.N.A.F

Buna ziua,
Va rog cateva indrumari..
Ce pot face daca mi-a venit o infiintare de poprire de la A.N.A.F de la o datorie pe care o am la un colaborator,? Mentionez ca si el are poprire,pe bunuri,dar au venit la mine fara a rezolva situatia cu el (nu i-au executat masina,bunurile firmei sau bunurile
personale,in contul 542 are f multi bani,banii din registrul de casa lipsesc,etc).Deci au voie sa faca asa ceva?Am senzatia ca s-au sarit niste pasi,poate datorita unor relatii pe care el le are si vreau sa stiu cum trebuie sa actionez?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: claudiuss2 , utilizator 09:18, 29 Iulie 2014
Daca tineti neaparat sa nu platiti acum, aveti o sansa de rezolvare... ptr detalii intrati in mesageria dvs privata de aici
Nu am inteles. Daca nu si-a platit colaboratorul, ANAF ii cere banii? Adica daca angajatorul nu ma plateste la timp, plateste el ratele la banca si facturile?
Cam asa ceva...eu tot cred ca e un abuz;normal ar fi sa aiba proces el,A.N.A.F-UL sa isi ia banii de la el,nu sa vina la mine...eu am 22 angajati,sunt cu taxele la zi,ce treaba are statul cu conventiile mele cu colaboratorii...cred ca am sa dau in judecata ANAF-ul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce procedura urmeaza bancile-credit neachitat? s.stefan s.stefan Buna ziua, am beneficiat de un credit nevoi personale si nu mai reusesc sa achit ratele. As vrea sa-mi spuneti ce pasi urmeaza bancile pentru recuperare. Pot ... (vezi toată discuția)
Credite in caz de divort orzi orzi buna,am o intrebare sunt in proces de divort,sotul meu este titularul a mai multor credite unde este titular iar eu din pacate codebitor ,cum se impart ratele ... (vezi toată discuția)
Cat/ce parte din veniturile pfa se poate executa silit de catre anaf? Mihai223 Mihai223 Am o datorie la ANAF, ca persoana fizica. Urmeaza sa am PFA si lunar vor incasa bani intr-un cont al PFA. ANAF poate extinde executare silita asupra bunurilor ... (vezi toată discuția)