avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Descoperire card
Discuție deschisă în Executare silită

Descoperire card

Sotul meu are o descoperire card din 2008 neachitata,acum am primit documente de la executor pentru a achita el fiind in pensie militara.Ce sepoate intimpla dupa 6 ani? Va multumesc/
Cel mai recent răspuns: ContSters324606 , utilizator 12:44, 27 Iulie 2014
de la executorul judecatoresc este sau de la o firma de recuperari?... ce scrie in antet?
executor judecatoresc
Importanta nu este neaparat data la care s-a facut descoperirea ci data ultimei plati in contul imprumutului.

Daca au trecut mai mult de 3 ani atunci este posibil ca suma sa fie presccrisa.

Prescriptia nu o puteti invoca decat pe calea unei contestatii la executare, daca somatia pe care ati primit o este de la un executor judecatoresc si este insotita de incheierea de incuviintare data de catre instanta de judecata.
prescriere...ma mir ?!! n-am vazut pana acum ca bancile sa renunte pur si simplu la o datorie nerecuperata.
nu renunta... paseaza problema unor firme de recuperari

Alte discuții în legătură

Cerere executare silita aurtan aurtan Buna ziua, Am primit o instiintare de la un executor judecatoresc prin care mi se aduce la cunostinta ca s-a declansat urmarirea silita mobiliara impotriva ... (vezi toată discuția)
Restante rate banca rosiorilor rosiorilor In timp ce eram angajat am contractat un credit de nevoi personale. Am fost disponibilizat, am anuntat banca despre acest fapt , intand in somaj am solicitat ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie banca RODICAPIS RODICAPIS Buna , eu am o problema mai speciala. Mama mea a decedat in 2007 am aflat ca mama mea avusese un imprumut card descoperire de card in 2011 cand cam primit de ... (vezi toată discuția)