avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Dauna bunuri din RCA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Dauna bunuri din RCA

Am o speta de dauna din RCA , avariere casa si asiguratorul refuza sa motiveze suma propusa de el ca despagubire, neluand in calcul doua devize trimise de la firme autorizate sa efectueze asemenea lucrari de constructii.
Cum sa procedez ?
Cel mai recent răspuns: Constantin Popovici , Consultant asigurari 10:58, 2 August 2014
dati in judecata asiguratorul si chemati in judecata ca intervenient pe beneficiarul politei RCA
Iuliu-Liviu a scris:

Am o speta de dauna din RCA , avariere casa si asiguratorul refuza sa motiveze suma propusa de el ca despagubire, neluand in calcul doua devize trimise de la firme autorizate sa efectueze asemenea lucrari de constructii.
Cum sa procedez ?

Daca aveti devizele inaintate asiguratorului solicitati in scris asiguratorului sa va spuna daca acestea corespund notei de constatare a pagubelor sau daca au obiectiuni . Daca nu exista obiectiuni puteti factura lucrarea urmand sa depuneti cererea de despagubire .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurie ce sa fac geani22 geani22 in urma cu doua saptamani am fost implicat intr-un acident fara victime,doar cu daune materiale,eu fiind vinovatul i.am dat toate documenetele pagubitului ... (vezi toată discuția)
Rca si proces teodorescu madalina teodorescu madalina Buna ziua, Am avut un accident de circulatie din vina mea ( pe gheata am pierdut controlul volanului soseaua nefiind curatata ) si am distrus o masina. Cel ... (vezi toată discuția)
Raspundere rca stef9909@yahoo.com stef9909@yahoo.com X are 18 ani si este elev. Nu are venituri si nici bunuri pe numele lui. X este autorul unui accident de circulatie minor fiind la volanul masinii a carui ... (vezi toată discuția)