Buna ziua , detin cota 1/3 dintr-o propietate comuna (3 propietari) .
Intre noi ne-am impartit casele (fara nimic legal) , x locuieste aici y acolo ,
Mereu sunt probleme cu unul dintre ceilalti 2 propietari , care consuma alcool si mai tot timpul face scandal , astazi unde locuiesc , respectivul a spart 2 geamuri , a fost chemata politia , a dat declaratie , a primit amenda .
Pot face plangere pentru distrugere ?ce cai legale sunt pentru a il obliga pe respectivul sa inlocuiasca geamurile ?
Am incercat cu un alt geam spart in urma cu 1 an sa fac asta dar si-a luat angajamentul in fata celor ce au venit de la politie ca inlocuieste geamul si asa a ramas ...
Politistul ce a venit acum cateva ore , a spus ca nu pot depune plangere pentru distrugere deoarece suntem la comun si este necesar ca toti 3 sa depuna plangere . Daca o luam asa , mie mi-a fost distrusa cota 1/3 din acel geam + cota 1/3 din geamul celui de al 2 lea propietar + cota lui de 1/3 .
Noi cei 2 propietari putem depune plangere pentru distrugerea de 1/3 a noastra ?
Mașină distrusă
oandrei43
Salut,recent un tip mi-a spart 3 geamuri de la masină,luneta și un geam mai mic plus 3 portiere care sunt îndoite si câteva zgârieturi,,tipul era sub ... (vezi toată discuția)