avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Distrugere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Distrugere

Buna ziua , detin cota 1/3 dintr-o propietate comuna (3 propietari) .
Intre noi ne-am impartit casele (fara nimic legal) , x locuieste aici y acolo ,
Mereu sunt probleme cu unul dintre ceilalti 2 propietari , care consuma alcool si mai tot timpul face scandal , astazi unde locuiesc , respectivul a spart 2 geamuri , a fost chemata politia , a dat declaratie , a primit amenda .
Pot face plangere pentru distrugere ?ce cai legale sunt pentru a il obliga pe respectivul sa inlocuiasca geamurile ?

Multumesc .
Cel mai recent răspuns: ContSters323672 , utilizator 15:48, 27 Iulie 2014
Initial incercati amiabil, fiind totusi un conflict intre vecini, apoi daca nu raspunde pozitiv, depuneti plangere penala.
Am incercat cu un alt geam spart in urma cu 1 an sa fac asta dar si-a luat angajamentul in fata celor ce au venit de la politie ca inlocuieste geamul si asa a ramas ...
Politistul ce a venit acum cateva ore , a spus ca nu pot depune plangere pentru distrugere deoarece suntem la comun si este necesar ca toti 3 sa depuna plangere . Daca o luam asa , mie mi-a fost distrusa cota 1/3 din acel geam + cota 1/3 din geamul celui de al 2 lea propietar + cota lui de 1/3 .
Noi cei 2 propietari putem depune plangere pentru distrugerea de 1/3 a noastra ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O ruda a patruns in locuinta fara voia mea iar acum nu stiu cum sa o evacuez MihaiEnache MihaiEnache Ruda este un unchi ce a stat in apartamentul unde locuiesc acum(cel in care a patruns)el inca are buletinul cu adresa unde stau eu chiar daca eu am cumparat ... (vezi toată discuția)
Distrugere + violare proprietate gionigioni gionigioni Buna ziua, Ma confrunt cu urm situatie: - o altercatie intre 2 vecini - el m-a lovit - eu am spart un geam al masinii lui - el a intrat peste mine in curte ... (vezi toată discuția)
Mașină distrusă oandrei43 oandrei43 Salut,recent un tip mi-a spart 3 geamuri de la masină,luneta și un geam mai mic plus 3 portiere care sunt îndoite si câteva zgârieturi,,tipul era sub ... (vezi toată discuția)