avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate E obligatorie sau NU procura pentru masina in UE?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

E obligatorie sau NU procura pentru masina in UE?

-Intrucat imformatiile pe care le-am obtinut sunt contradictorii,v-as ruga sa-mi elucidati dilema:,,E obligatorie procura notariala(sau contract decomodat) pentru incredintare auto unei terte persoane, pt. a circula in U.E.?
-Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 17:14, 27 Iulie 2014
Acest articol va lamureste, in opinia mea:
www.avocatnet.ro/content/art...
In interiorul UE nu aveti nevoie de procura sau contract de comodat. Deschideti atasamentul, gasiti in el raspunsul oficial al Politiei de Frontiera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire cu masina din tara Miha111 Miha111 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o informatie cu privire la urmatoarea situatie: urmeaza sa calatoresc in Grecia (pentru o perioada de 0 saptamana) cu ... (vezi toată discuția)
Procura auto daca e masina tatalui meu? bpardut bpardut Am nevoie de procura auto daca masina este inscrisa pe tatal meu dar acum o conduc numai eu? (vezi toată discuția)
Pot iesi din tara cu masina inmatriculata pe numele tatalui? (non-ue) no01else no01else Buna ziua, Peste 2 saptamani voi pleca in vacanta in Croatia. Voi pleca cu masina inmnatriculata pe numele tatalui meu. Mentionez faptul ca avem aceiasi ... (vezi toată discuția)