avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna

Buna ziua.
Daca cineva a beneficiat de 233 de zile de concediu medical in 2014, incepand cu februarie, pentru acesta perioada in momentul cand va revenii la serviciu, in 1.10.14 va beneficia de concediu de odihna cuvenit (adica integral ), sau perioada de c.med. va reduce cota parte din c.o.?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: carasclaudiu , utilizator 13:52, 29 Iulie 2014
1. Perioada de concediu medical nu afecteaza durata concediului de odihna, salariatul beneficiand de acelasi numar de zile de concediu de odihna de care ar fi beneficiat daca ar fi lucrat in perioada cat a fost in concediu medical.

2. Cititi pe:
[ link extern ]
Vedeti si raspunsul Ministerului Muncii cu privire la acest aspect
www.avocatnet.ro/content/con...
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare concediu de odihna Gabriela Somesan Gabriela Somesan Buna ziua Pentru un angajat care pentru o perioada de 2 luni ( ianuarie si februarie) este in concediu medical cum se calculeaza durata concediului ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna in invatamant pentru anul precedent loredanaducu loredanaducu Buna seara! Am revenit de curand la serviciu, aproximativ o saptamana, din concediul de crestere si ingrijire copil! Mentionez ca lucrez in invatamant. Am ... (vezi toată discuția)
Contract de munca taxiok taxiok Fiind angajata intr-o societate bugetara si am avut concediu medical incepand din 25.02.2013 si pana in 31.05.2014, am dreptul la concediu de odihna pe anul ... (vezi toată discuția)