am depus la sediul asociatiei o cerere prin care solicitam documentele care au determinat plata rubrici "alte cheltuiel" din lista de plata raspunsul presedintelui a fost ca o parte din ele nu le are iar restul de documente mi le pune la dispozitie , problema este ca desi m-am prezentat la sediu asociatiei actele nu mi sau pus la dispozitie pentru a le studia in sediu asociatiei ce pot face in aceasta situatie? am dreptul sa refuz plata acestor cheltuiel ? cum?
Legea nr 230/2007 art 10 permite proprietarului sa aiba acces la documente,fara a exista obligatia asociatiei de proprietari de a da documentele pentru studiu
Aveti dreptul in temeiul HG nr 1588/2007 art 12 A al c si d sa formulati contestatie la valoarea impusa in lista de intretinere,in termen de 10 zile de la afisarea acesteia
Presedintele de asociatie are obligatia sa raspunda la contestatie in termen de 7 zile
Daca dupa decaderea termenului de 7 zile ,nu solutionati amiabil la nivelul asociatiei de proprietari,aveti dreptul sa sesizati oficial serviciul specializat din primarie
Astept raspuns
Bossde_Boss
Poate administratia ,,Administratorul\" sa ceara plata unor reparatii care nu sau facut si nu sunt demonstrate prin factura , bon fiscal si fara acordul ... (vezi toată discuția)