avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Concubinaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Concubinaj

buna ziua , parintii mei traiesc in concubinaj de cand m-au nascut pe mine , se cearta toata ziua si apartamentul este trecut pe mama mea , dar toate bunurile din casa sunt cumparate de tatal meu , care a contribuit si la izolarea termica a apartamentului , centrala , tv-uri etcetera , doresc sa aflu daca se poate face un partaj la despartire , daca exista vre-o lege prin care tatal meu isi poate recupera banii pe ce a cumparat in casa . Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: snoopy17 , utilizator 08:54, 29 Iulie 2014
sigur ca poate cere despagubiri, cu documente si/sau martori
si asa informativ cam cat ar costa un avocat , ca nu prea stau nici eu bine si tatal meu bine cu banii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unicul copil versus concubina andadaniela andadaniela Buna ziua, Parintii mei au divortat in urma cu 13 ani,partajul a fost de comun acord si tatal meu a cumparat jumatatea mamei din apartamentul pe care il aveau ... (vezi toată discuția)
Care sunt drepturile in casatorie? cucugeorge cucugeorge Buna ziua. Sunt un fiu de un tata care sa recasatorit la 60 de ani,dar doar prin biserica,nu si la primarie. Tata e despartit legal de mama,si deja au facut ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri comune Silvia loredana Dimescu Silvia loredana Dimescu ]parintii mei s-au despartit cand eu aveam 2 ani si jumatate iar fratele meu 1 jumatate.in urma divortului eu cu fratele meu am ramas in custodia mamei,la ... (vezi toată discuția)