avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CHEMARE IN JUDECATA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CHEMARE IN JUDECATA

In cazul in care sunt doi mostenitori (mama si fiu ) pe o singura cota de 1/3 , acestia pot fi chemati in judecata separat pentru o atribuire de spatiu pina la iesirea din indiviziune ? Acestia nu se inteleg si vreau sa-i chem separat . Se poate ?
Suntem in partaj judiciar dar dureaza . vreau si eu sa folosesc ceva . piritii nu ma lasa sa patrund , sa folosesc . in aceasta idee vreau prin ordonanta presedintiala sa patrund pe cota mea de 1/3 . Ordonantele astrea se judeca si in vacanta ??
Cereți pe ordonanță președințială folsința imobilului în comun (nu pe cota), până la finalizarea partajului.
Va trebui să dovediți urgența pentru care solicitați folosința. În rest, acțiunea se va admite dacă situația e așa cum ați prezentat-o.
Ultima modificare: Luni, 28 Iulie 2014
Patrick_, utilizator
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare coindivizar ContSters262943 ContSters262943 Buna ziua . Sunt coindivizar cu o cota de 1/3 iar de curind am facut precontract de vinzare cumparare cu un al doile acoindivizar care are o cota tot de 1/3 ... (vezi toată discuția)
Drept de folosinta carmen4628 carmen4628 Asa cum am spus , sotul meu are o cota de 1/3 din casa si terent pe act de vinzare cumparare . Nu putem folosi cota de casa si teren deoarece nu suntem lasati ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune PP PP Buna, Am cateva intrebari referitoare la o actiune de iesire din indiviziune rezultata in urma unei succesiuni dupa bunica mea in urma careia mama mea a ... (vezi toată discuția)