avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... amenda
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

amenda

poate comitetul executiv sa amendeze un locatar care umbla mereu la camerele de supraveghere montate legal?
persoana a fost avertizata de politie care a venit si a intocmit proces verbal in urma reclamatiei pentru aceste fapte
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:14, 28 Iulie 2014
Suplimentar precizarilor anterioare,mai este de analizat si L nr 230/2007

Art. 18
În cazurile în care în clădirile de locuite unul dintre proprietari sau chiriaşi împiedică, cu bună-ştiintă şi sub orice formă, folosirea normală a clădirii de locuit, creând prejudicii celorlalti proprietari ori chiriaşi, după caz, proprietarii sau reprezentantul legal al acestora pot solicita instantei să hotărască măsurile pentru folosirea normală a clădirii, precum şi plata daunelor.

Deci in cazul supus discutiei,daca proprietarul in discutie recidiveaza, asociatia de proprietari,poate sa solicite instantei de judecata sa analizeze atitudinea si comportamentul proprietarului sub aspectul dispozitiilor art 18 din L nr 230/2007 ,avand in vedere ca anterior inclusiv politia a constatat si a consemnat savarsirea de contraventie,motiv pentru care a dispus sanctiunea de avertisment
Ultima modificare: Luni, 28 Iulie 2014
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie administrator/presedinte asociatie locatari puimicc puimicc In urma reclamatiei impotriva administratorului si a presedintelui unei asociatii de proprietari (pentru fapte din luna iunie 2018) s-a aplicat avertisment. ... (vezi toată discuția)
Libertatea agentului constatator de a aprecia gravitatea faptei georgescu999 georgescu999 Va rog sa-mi indicati care este textul legal care permite agentilor constatatori ca sa stabileasca sanctiunea cu amenda sau avertisment, in mod liber, fara ... (vezi toată discuția)
Amenda primarie catre asociatie de proprirtari ghiorghiumarga ghiorghiumarga Ca administrator am fost informat telefonic ca am fost amendat ca urmare a unor nereguli gasite la controlul efectuat de care Serviciul Control Asociatii de ... (vezi toată discuția)