avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Compensari facturi
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Compensari facturi

Buna ziua. Am o intrebare: am o factura de 20.000 lei de la o firma si vreau sa o compensez cu o factura de a mea catre aceeasi firma de 10.000 lei . Se poate face compensarea , precizez ca termenul de scadenta nu e depasit. -30 de zile. Precizez- sa fac ordin de compensare pt cei 10.000 si restul sa fac plata prin banca.
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 10:25, 29 Iulie 2014
Potrivit prevederilor art.2 din HG 685/1999,se poate efectua compensarea -anularea obligatiilor de plata reciproce sub 10000 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensare oviiul oviiul daca o persoana juridica are de achitat catre alta persoana juridica mai multe facturi care insumate depasesc suma de 10000 lei( valoarea fiecarei facturi ... (vezi toată discuția)
Compensare filip lumi filip lumi Buna ziua, cum se realizeaza o compensare intre doua societati in cazul urmator: datoria este mai mare de 10.000 lei si nu a depasit 30 zile. Multumesc!#-o (vezi toată discuția)
Facturi > 10.000 lei-ordin compensare ContSters86219 ContSters86219 problema mea este: -in aprilie 2011 primesc factura de pesticide in valoare de 20.000 lei cu scadenta la 15 dec 2011. -in 14 sept.2011 emit factura de grau ... (vezi toată discuția)